Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Πρόταση λήψης μέτρων σχετικά με κεραίες κινητής τηλεφωνίας Μέρος 1


όγω μη απαρτίας δε συζητήθηκε το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Λόγω μη απαρτίας δε συζητήθηκε το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου.
Το θέμα ήταν “Συζήτηση και λήψη απόφασης : Επί προτάσεως της «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.» περί λήψης μέτρων σχετικά με κεραίες κινητής τηλεφωνίας πλησίον σχολικών μονάδων, παιδικών χαρών, δημόσιων χώρων και χώρων άθλησης του Δήμου Τρίπολης”.
Το θέμα έφερε στο συμβούλιο της ΔΚ ο κ. Φαρφαράς, υπεύθυνος της ΚΟΙΝΣΕΠ “Πράσινες Διαδρομές”, αλλά η απουσία συμβούλων για την επίτευξη απαρτίας είχε ως αποτέλεσμα να μην συζητηθεί το θέμα, παρά το γεγονός ότι στην αίθουσα της συνεδρίασης ήταν παρόντες και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων. Ο κ. Φαρφαράς μίλησε όμως στα ΜΜΕ και αναφέρθηκε στο αίτημά τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αρκετές κεραίες κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται κοντά σε σχολεία, σε απόσταση μη επιτρεπτή και αλλά και σε άλλους χώρους, όπως το Αθλητικό Κέντρο της Τρίπολης. Με την παρέμβασή τους ζητούν να ληφθούν μέτρα και να γίνουν προσφυγές στη Δικαιοσύνη κατά των εταιρειών ή να στηριχθούν οικονομικά -με τον ορισμό δικηγόρων από το Δήμο, σύλλογοι γονέων ή άλλοι φορείς ώστε να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη για να δοθεί μία λύση στο θέμα, που μπορεί να μην λαμβάνεται υπόψη αλλά δημιουργεί πολλά προβλήματα στην υγεία.Πηγή: http://www.drt915.gr
Λόγω μη απαρτίας δε συζητήθηκε το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου. Το θέμα ήταν “Συζήτηση και λήψη απόφασης : Επί προτάσεως της «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.» περί λήψης μέτρων σχετικά με κεραίες κινητής τηλεφωνίας πλησίον σχολικών μονάδων, παιδικών χαρών, δημόσιων χώρων και χώρων άθλησης του Δήμου Τρίπολης”. Το θέμα έφερε στο συμβούλιο της ΔΚ ο κ. Φαρφαράς, υπεύθυνος της ΚΟΙΝΣΕΠ “Πράσινες Διαδρομές”, αλλά η απουσία συμβούλων για την επίτευξη απαρτίας είχε ως αποτέλεσμα να μην συζητηθεί το θέμα, παρά το γεγονός ότι στην αίθουσα της συνεδρίασης ήταν παρόντες και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων. Ο κ. Φαρφαράς μίλησε όμως στα ΜΜΕ και αναφέρθηκε στο αίτημά τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αρκετές κεραίες κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται κοντά σε σχολεία, σε απόσταση μη επιτρεπτή και αλλά και σε άλλους χώρους, όπως το Αθλητικό Κέντρο της Τρίπολης. Με την παρέμβασή τους ζητούν να ληφθούν μέτρα και να γίνουν προσφυγές στη Δικαιοσύνη κατά των εταιρειών ή να στηριχθούν οικονομικά -με τον ορισμό δικηγόρων από το Δήμο, σύλλογοι γονέων ή άλλοι φορείς ώστε να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη για να δοθεί μία λύση στο θέμα, που μπορεί να μην λαμβάνεται υπόψη αλλά δημιουργεί πολλά προβλήματα στην υγεία.

Πηγή: http://www.drt91

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.