Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

NoHateSpeech Θεσσαλονίκη - Υποστηρίζω τα δικαιώματα όλωνΗ Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου, σε ανάμνηση της υπογραφής της Παγκόσμιας Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ στις 10 Δεκεμβρίου 1948. Όραμα των εμπνευστών της, ένας κόσμος με δικαιώματα και ελευθερίες χωρίς διακρίσεις.

Η εκστρατεία #NoHateSpeech Movement του Συμβουλίου της Ευρώπης διοργανώνει ημέρα δράσης στις 10 Δεκεμβρίου με στόχο την προώθηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο.

H ημέρα δράσης στοχεύει στην καταπολέμηση της ρητορικής μίσους μέσω δράσεων, οι οποίες ενδυναμώνουν την κατανόηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις αρνητικές επιπτώσεις της ρητορικής μίσους στα ανθρώπινα δικαιώματα. Η εκστρατεία «δανείζεται» και προωθεί το σύνθημα των Ηνωμένων Εθνών «Stand up for someone's rights today!».

Στην Θεσσαλονίκη πήραν μέρος στην δράση #humanrightsgr με τίτλο «Υποστηρίζω τα δικαιώματα 'ολων». εθελοντές από τις οργανωσεις

Πράσινες Διαδρομές ΚοινΣΕπ #greenwayscoop, που συμμετέχει στο πρόγραμμα #CreativityCreatesChange #ErasmusPlus #KOM018 ενάντια στην ρητορική του μίσους

United Societies of Balkans #usbngo #usbagainstracism #EVS #CoE #EYF #HateFighters και

#YouthSocialRightsNetwork, #PESActivistsThessaloniki #ESNGreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.