Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Άσκησης, η GRAFTS HELLAS, η RADICAL FITNESS και το 123Fitness Εθνικοί Συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Ημέρας Fitness στην Ελλάδα.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Fitness πραγματοποιείται φέτος την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στα πλαίσια της εκστρατείας NowWeMOVE που διοργανώνει ο Διεθνής Οργανισμός για τον Αθλητισμό και Πολιτισμό (ISCA) για την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας και συμμετέχει στις επίσημες εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (EWOS) #BeActive. Είναι μια μέρα αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην φυσική κατάσταση και την σωματική δραστηριότητα, όπου ο καθένας σε όλη την Ευρώπη θα μπορεί να επιλέξει μια δραστηριότητα που του ταιριάζει.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Άσκησης, η GRAFTS HELLAS, η  RADICAL FITNESS και το
123Fitness αναλαμβάνουν Εθνικοί Συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Ημέρας Fitness στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Εθνικό Συντονιστή της εκστρατείας NowWeMOVE στην Ελλάδα, Πράσινες Διαδρομές Κοιν.Σ.Επ., για να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο κύμα γυμναστών, γυμναστηρίων, αθλητικών κέντρων, studio yoga & pilates, στελεχών που εργάζονται από κοινού για την καταπολέμηση της σωματικής αδράνειας. Ο στόχος είναι κοινός και είναι απλός - να αναδείξουν το ρόλο που παίζει η σωματική δραστηριότητα για τη βελτίωση της υγείας μιας χώρας. 

Η GRAFTS (Greek Athletic & Fitness Training School) αποτελεί βασικό υποστηρικτή στην εκστρατεία NowWeMOVE στην Ελλάδα από  το 2014 με παρουσιάσεις στα ετήσια διεθνή συνέδρια της (International Health & Fitness Congres) και πρόσθετες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης (MOVE Week).


x
Η GRAFTS αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο στην Ελλάδα με πλήρως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την EUROPE ACTIVE - European Health & Fitness Association (EHFA), εγγεγραμμένο στο Μητρώο Άτυπης Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Δία Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην κατηγορία Γενική Εκπαίδευση Ενηλίκων. Προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης και κατάρτισης στο ευρύτερο πεδίο της Μαζικής Άθλησης και ειδικότερα του Fitness, απόλυτα εναρμονισμένα με το Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων (EQF - NQF) στo πλαίσιο της διά βίου μάθησης, στους τομείς του Personal Training, Exercise to Music, Pilates Training και Yoga Training.

 


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Άσκησης αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό συλλογικό, θεσμικό όργανο εκπροσώπησης όλων των Επαγγελματιών Άσκησης στο ευρύτερο πεδίο της Μαζικής Άθλησης και ειδικότερα του Fitness. Κύριοι σκοποί του Συνδέσμου αποτελεί η διάδοση του Fitness (άσκηση ευεξίας και υγείας) στην Ελλάδα, η προβολή και προώθηση  της αξίας του αθλητισμού και της άθλησης  ιδιαίτερα για τη νέα γενιά αλλά και για όλες τις ηλικίες, η ανάπτυξη  αθλητικής συνείδησης, που βασίζεται στην ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες, η διαμόρφωση αισθημάτων ευθύνης, ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, με βάση την αγάπη προς τους συνανθρώπους και τον σεβασμό προς την προσωπικότητα του ατόμου και η δημιουργία μεταξύ των μελών του, πνεύματος κοινωνικής υπευθυνότητας με βάση τις αρχές της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η RADICAL FITNESS είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Αργεντινή που δημιουργεί και διανέμει προϊόντα και υπηρεσίες πρωτοποριακές, καινοτόμες και  υψηλής ποιότητας  για τη βιομηχανία του Fitness με σκοπό την εφαρμογή τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα έχει υιοθετηθεί από 43  χώρες και  8000 γυμναστήρια εξαιτίας του πρωτοποριακού συστήματος Intelligence Music Format που εφαρμόζει, ενώ κάθε 5’ σε κάποιο σημείο ανά τον κόσμο μια τάξη της RADICAL FITNESS ξεκινά. RADICAL από τη αρχαία λατινική λέξη radicalis   σημαίνει  “ριζοσπαστικό”,  ασυνήθιστο  πρωτοποριακό. Σκοπός και αποστολή της RADICAL FITNESS είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τη  Radical Fitness life formula, να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους μέσα από άμεσες και δραστικές αλλαγές που μπορεί να απαιτούνται έτσι ώστε να ζήσουν περισσότερο και πιο ευτυχισμένα .

Το 123Fitness είναι μια ολοκληρωμένη web και mobile πλατφόρμα που σου προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι. Πλέον μπορείς να κλείνεις online fitness υπηρεσίες με γυμναστές και γυμναστήρια, χωρίς καν να χρειαστεί να τηλεφωνήσεις. Μέσα σε τρία μόλις βήματα, απ’ την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σου, κλείνεις personal προπόνηση ή δηλώνεις συμμετοχή σε event γυμναστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.