Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

NowWeBike - Ποδηλατούμε στην Συνάντηση Νέων στον Άρδα ποταμό

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Νέων στον Άρδα ποταμό 21 - 27 Ιουλίου 2015 και στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας ποδηλατικής βόλτας θα ποδηλατήσουμε κατά μήκος της Ευρωπαϊκής ποδηλατικής διαδρομής EuroVelo 13 – "Iron Curtain Trail” με τη συμμετοχή ποδηλατών από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας, τον Ποδηλατικό Aθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας Ρήσο , τον αθλητικό σύλλογο EDOSK από την Αδριανούπολη και άλλους συλλόγους και οργανώσεις από την Βουλγαρία και την Τουρκία.

Με την εκδήλωση συμμετέχουμε στην μεγάλη διασυνοριακή ποδηλατική βόλτα από την νότια Τουρκία έως τις Βρυξέλλες που διεξάγεται από τις 24 Ιουλίου έως τις 09 Σεπτεμβρίου 2015 στα πλαίσια της εκστρατείας NowWeMove, της μεγαλύτερης εκστρατείας στην Ευρώπη για την προώθηση της φυσικής άσκησης και της σωματικής δραστηριότητας.

Τετάρτη 22/7- Κυριακή 26/07 : Δωρεάν ποδήλατα, βόλτες κατά μήκος του ποταμού Άρδα, συμβουλές και τεχνικός έλεγχος.

Τετάρτη 22/7: Ποδηλατική βόλτα στην Ευρωπαϊκή ποδηλατική διαδρομή EuroVelo 13 – "Iron Curtain Trail”  σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας, τον Ποδηλατικό Aθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας "Ρήσος" και τον Αθλητικό Σύλλογο Αδριανούπολης EDOSK.


Περισσότερα:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.