Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Ενημερωτική συνάντηση για την Ευρωπαϊκή Εκστρατεία NowWeMove στην Βέροια

Ενημέρωση για τις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove 2012-2020 από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πράσινες Διαδρομές έγινε το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου 2015 στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στην Βέροια. Το κοινό ενημέρωσαν οι συντονιστές για την Ελλάδα, Γεώργιος Φαρφαράς και Ελένη Λουαράση και ο Δαμιανός Φιλιππίδης τοπικός συντονιστής της Βέροιας. Η καμπάνια Now We Move αποτελείται από εθελοντές και οι δραστηριότητες που διοργανώνουν είναι για όλο τον κόσμο και εντελώς δωρεάν. Τα μέλη της καμπάνιας συνεχώς αυξάνονται και κινητοποιούνται όλο και περισσότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις.
Την συνάντηση παρακολούθησαν ανάμεσα σε άλλους, ο κ. Λυκοστράτης, αντιδήμαρχος Βέροιας, η κα Καραγιανίδου από την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης, τον επίσημο φορέα πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου Βέροιας, η κα Πιλιτσίδου από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα. Τσιπουρίδου, η κα Γεννάτου από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Βέροιας, η κα Κουλουτέγου από τον Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών, ο κ. Τσιάβος από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, ο κ. Θεοδοσιάδης από τον ΑΟ Αλέξανδρος, ο κ. Τσιάρος από τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας, ιδιώτες που ασχολούνται με τον χορό και την ποδηλασία και δημοσιογράφοι από τα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης.
Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 , πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δημαρχείο Βέροιας σε μια σύντομη συνάντηση με τον δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη ο οποίος εξέφρασε την συμπαράσταση του Δήμου στην διοργάνωση. Στην συνέχεια οι διοργανωτές MOVE ενημερώθηκαν από την κα Πιλιτσίδου για την έκθεση της Δράσης Ελληνίδων Blogger υπέρ του Συλλόγου Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας "Πρωτοβουλία για το Παιδί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.